We Love Food

 

Lima Bio Food

Sinds 2013 is Wax verantwoordelijk voor de digitale strategie van bio food brand Lima. In lijn met het uitgewerkte contentplan verzorgt Wax het conversation management voor de meer dan 35.000 fans op Facebook, het design en de copywriting van de nieuwsbrieven en de Facebook applicaties om ambassadeurs te activeren. Een 360° approach die werkt: de interactie met de community van bio lovers is hoger dan ooit!

Pernod Ricard

Pernod Ricard is een Franse producent van gedestilleerde dranken. Sinds 2014 is Wax verantwoordelijk voor het opzetten van strategische CRM-campagnes en de digitale activatie van het champagnemerk G.H. Mumm en de wijnen Jacob’s Creek en Campo Viejo.

Pizza Hut

Een pizza met gummibeertjes, zure matten of appelmoes? Of toch liever traditioneel met parmaham, mozzarella en rucola? Je kunt het zo gek niet bedenken of iedereen heeft zo zijn eigen favoriete ingrediënten voor pizza. Van dit idee vertrekkende doen Wax en Pizza Hut een beroep op alle Belgen om samen op zoek te gaan naar de nieuwste pizza op de menukaart van de pizzaketen.

Strategy
#COMMUNITYUNDERSTANDING #TARGETGROUPS #TONEOFVOICE #CHANNELS #YEARPLAN

Onze passie: het creëren van 'customer love stories' en het uitwerken van strategieën  om uw verhaal online te vertellen. Meer nog, we zijn een team van sales- en performance driven marketeers die de visie ‘Digital That Sells' hoog in het vaandel dragen!

Content
#FACEBOOK #TWITTER #BLOGCONTENT #COMMUNITYMANAGEMENT #NEWSLETTER

To share, or not to share, that's the question! Onze copywriters en Community Managers zijn gepassioneerde foodbloggers die het verschil maken door hun liefde voor food. En dat merk je: ze weten het engagement van uw community tot een hoogtepunt te brengen!

Campaigns
#ACTIVATIE #DATADRIVEN #SALESBOOST #CREATIEF

Een creatieve activatiecampagne, een actie die sales boost, of toch maar een data driven actie om uw klanten beter te leren kennen? Bij Wax houden we ervan om na te denken over creatieve concepten die werken.

(Social) CRM
#ANALYTICS #REALTIME #ROI #PERSONALISED #SALES

Ziet u nog 'the bigger picture'? Met onze CRM-tools koppelen we e-mail marketing, sociale media en sales data aan elkaar en monitoren we in real-time de ROI van uw marketingacties. Dit alles met één doel: de juiste ‘deal’ aan de juiste persoon en op het juiste moment aanbieden.

Tell us your story

Wanneer past het voor u om eens een half uurtje rond de tafel te zitten?

Niet de zoveelste agency presentatie, maar een leuke brainstorm hoe jullie via digital consumenten beter kunnen activeren en meer kunnen verkopen.

Baat het niet, dan schaadt het niet; misschien komen er wel enkele heel leuke ideetjes naar boven?

Bel ons gerust voor meer info: +32 9 329 83 80.

 

PS: We bezorgen jullie ook een full digital scan van jullie online aanpak (sociale media, website,...) en maken een benchmark met 3 concullega’s naar keuze!